~ é t o i l e  -  f i l a n t e ~
étoile filante
gportal.hu
Cicadorombolás

róka, rókácska, rókamóka, rókakoma;
avagy a sötét nagyúrnő hatmérföldes óriása...

'94-es születésű. magyar állampolgár. Budapest. furcsán kék szemek. mindig más színű haj. egy párhuzamos univerzumban leszbikus, ám heteroszexuálisnak vallja magát. Nyúl Úr párja. macskásnő. ritka cigarettázások. még ritkább italozások. kávéfogyasztás alkalomadtán. minden kell, ami cuki. gamer. film- és sorozatmániás. zenebuzi. szeret fotózni, írni, olvasni, festeni és rajzolni. lusta. illatorientált. szemüveges. titokban zseni. vers-imádó. plüssök. smink.

Star Wars. Star Trek. World of Warcraft. Overwatch. Diablo 3. Magashegyi Underground. Szabó Balázs Bandája. Vad Fruttik. Linkin Park. Millenium trilógia. Stephen King. Ady Endre. pandák. Halsey. Melanie Martinez. Five Finger Death Punch. Skillet. rókák. Sia. Road. Three Days Grace. cicák. Akkezdet Phiai. Saiid. etc...

BLOG - avagy a bejegyzések
RÓKA - avagy a sötétség úrnője
GOODIES - avagy a grafikai barlang-ócska
LOGIN - avagy a könnyebbségért

 
listaaa

a teljesség igénye nélkül egy kis zene, sorrend nincs, csak ömlesztve itt van minden, amit szeretek. éppen most, jelen pillantban.

 
postaláda
 

Hangulatjelek | NW CHat 2.0 @ nikkiiworld.hu

 
Virágzó facsemeték

kedvencek, bogyók, pajtik, kedveskék, akikhez gyakran feljárok meg ilyenek. ajánlatos benézni hozzájuk is!

♥ AnxyMamy ♥ és ♥ Mara ♥
ninaa és vix és Tomi és Ariel és Juci és Zsófi és Dienah

 

pötty

fvck what they think

2017.04.02. 20:01, róka
*censored version*

akartam valami designt, valami egyszerűt, ami mégis kicsit extra,ó. tudjátok, olyan, mint a szokásos róka. semmi csicsa, de mégis van benne valami furcsa. HEH. na, így lett az oldalsó kép, úgy 5 perc alatt. plusz-mínusz néhány perc. nézegettem a szokásos helyen képeket, színészekről meg énekesekről, modellekről, és akkor szembejöttek ezek az eszeveszett szexi képek Kate Moss-ról, és abban a szent minutumban tudtam, hogy ő lesz az, ezekkel a képekkel. a graffitis háttér meg igazából már korábban biztos volt, akartam vele valamit kezdeni. a szöveg meg... Killstar meg róka. egyre inkább tudom értékelni ezt az egészet. leszarom, ki mit gondol. egyre jobban megy. képes vagyok rá, és ez jó. és egyre inkább átérzem. átéle. és ez tök király!

tavaszodik. süt a nap, meleg van, csipcsirp, meg üvöltöznek a jóemberek egyre inkább az utcán. nem baj, Budapest, így szeretlek. no, meg nem múlna el úgy egy tavasz, sem nyár, hogy a torkom ne akarna bedurranni. még jó, hogy tavalyról van egy rakat negrom... amúgy semmi extra, folyik a Duna, élünk és virulunk. néha egész szépen, néha meg kevésbé élettel telien. btw megnéztem 2-3 nap alatt 4 filmet. igazából első nap másfelet, aztán másnap befejeztem a másodikat és néztem még egyet, meg ma is néztem egyet. igazából van még egy ötödik is, de azt majd Nyúllal közösen. (Passengers, The Edge of Seventeen, Nerve, The Nice Guys; Nyuszóval meg majd a Trolls lesz laptopra tűzve, hehe.) kellemesen csalódtam igazából mindben, úgyhogy jó volt ez így. meg két hét után hajat mostam. az a vicces, hogy egyre többször fordul elő, hogy lusta dög vagyok, és nem mosok hajat, kihúzom 2 hétre, és tudjátok, mit vettem észre? csak a töve zsírosodik, az is csak éppen egy keveset. mondjuk a hajmosás nálam nem a zsírosság miatt szükségeltetik, hanem a korpa miatt... mindenhol száraz jellegű a bőröm, miért pont a fejem búbja lenne kivétel ez alól?!

nagyon szeretnék fotózni. itt, Bp-n is van sok-sok kellemes hely, ahol szívesen tenném, pár természet fotót is lőnék meg amolyan életképeket. itt vannak a parkok, virágzanak a fák, meg annyi, de annyi embert szoktam figyelni, mikor épp nem azzal vagyok elfoglalva, hogy ne legyek rosszul. furcsa megfigyelni őket, és elgondolkodni, hogy vajon milyen lehet ő? no, meg a tipikus rohanunk-mindenhova szituk a padon ücsörgő, pillanatra-megálló emberekkel szembe állítva. áh, annyi ötletem lenne... lehet, valamelyik nap kirángatom magammal Nyuszit, meg a fényképezőt, hogy csináljunk már valamit kint, a szabadban. tavaszi szünetben meg megyünk a családomhoz, anycikám küldött a minap képeket a virágairól, némelyik fotó igazán ügyesre sikeredett, meg is dicsértem. várom már, fotózni akarok, sétálni, unokaöcsizni, elmegyünkmajd a fagyizóba megint, van egy új dolguk, ki akarom próbálni Nyúllal. meg lehet, elmegyünk pizzázni is. jaja. várom már. ki akarok azért szabadulni picit innen. jó ez a város, tényleg, imádom, csak... néha túl sok, ami itt zajlik. de ettől függetlenül szeretek itt élni. *mosolygósfej*

a chat-et levettem egyelőre, aztán nem tudom, vagy lészen, vagy nem. most így tök jó. írok magamnak. ez mondjuk pont arra van. heh.

why is everything so heavy?

2017.03.28. 20:27, róka
nem is akartam írni, de itt vagyok...

a tényálladék az, hogy nem akartam írni, tényleg nem volt tervben, hogy idejövök, bejelentkezek, és akkor én most megírom ezt a bejegyzést, sőt... még azt sem tudom igazán, hogy mit fogok firkálni. illetve a körvonalai megvannak a témának, de ez most olyannyira össze-visszaság lesz, hogy csak na!

a visszatérős bejegyzésben említettem, jó pár ember eltűnt az életemből, s a hiányok nem igazán okozott semmiféle maradandó károsodást. azonban volt egy valaki, akit az egyik legjobb barátomnak tartottam, tényleg mindig mellettem állt, és akárhányszor kaptunk össze, megbeszéltük. aztán nem olyan régen, talán 1-1,5 hónapja lényegében mint veszett kutya, neki esett a nyakamnak, mert én másképp látok valamit, mert képes vagyok pozitívat találni a negatívumok között. mindezek mellett saját magát is szemközt köpte, mikor magyarázott ezt-azt, majd mégis ugyanúgy csinálta a szoksásos dolgokat. persze, tegye, csak tudjátok, ha én azt magyarázom, hogy nem fogok mondjuk xy játékkal játszani, mert mekkora kakaparádé, akkor nem fogok vele játszani. miközben ő mégis végig itt meg ott tevékenykedett/dik. poén. hab a tortánt, hogy először azt hittem, én voltam a szar barát. de most, hogy kicsit többet tudok a háttérről, kitisztult a kép, úgy érzem, ő ezt direkt csinálta. nem tudom elképzelni, ha ezelőtt az ilyen faszkodásokon való összeveszéseket 1 másodperc töredéke alatt elnéztük egymásnak, mert barátok voltunk, most miért nem? sőt, még el sem olvasta, amiket írtam neki. pedig én próbáltam helyrehozni. de nem, az egó többet ér minden barátnál. kivéve, ha az egója az illetőnek ugyanakkora, mint az övé. akkor természetesen együtt harcolhatnak az intelligencia ellen... komolyan, már nem tudok mást mondani erre.

igazából most ezen azért elmélkedtem ismét, mert írt egy közös ismerősünk egy bizonyos dologgal kapcsolatban, és beszélgetni kezdtünk ezen az egész hacacárén. és tényleg arra jöttem rá, hogy az nem lehet, hogy ő ezt hirtelen felindulásból követte el, és megsértettem ennyire, azért nem áll velem szóba. egyre biztosabb vagyok abban, hogy ezt direkt csinálta... de az élettől majd visszakapják az ilyenek. majd, amikor senki nem lesz mellettük, rájönnek. honnan tudom? tapasztaltam már pár embernél. de én nem leszek már akkor ott nekik. nem vagyok naiv. ha egyszer eldobnak, engem nem kapnak vissza. akkor sem, ha a legjobb barátom volt. akkor sem, ha mondvacsinált okokra hivatkozik. ha én időt tudtam szakítani mindenkire, mikor magamra sem volt időm, más is képes lenne erre. ha én képes vagyok belátni, hogy valamit nem úgy kellett volna, ahogyan, vagy hibáztam, akkor másnak is tudnia kellene ezt. csak hát... egyeseknek az egója fontosabb. ez van.

ez itt a margó

2017.03.22. 18:31, róka
az a bizonyos "helóka, itt vagyok újra" margó...

szóval helóka! eléggé el voltam tűnve, semmit nem írtam, és bár nem is akarok semmivel takarózni, nem történt semmi nagy dolog, ami miatt nem tudtam írni. csak kedvem nem volt őszintén szólva. sok minden történt, sok-sok szar, de ha azt mondanám, megrendített kicsit is lelkileg bármi, hazudnék. úgy vagyok én már ezekkel,hogy akinek mennie kell, az menjen. hol nem szarom én le, hogy a kis józsinak valami nem tetszik, amihez közöm van? ugyanis...

ugyanis a történet úgy teljes, hogy töröltem az előző bejegyzéseket a faszba. mindig, bassza meg, mindig beleesek abba a hibába, hogy írok valaki(k)ről, hogy juj de cuki(k), jajj de jól elvagyunk, és rohadjon ketté a Sors, de mindig az lesz a vége, hogy én vagyok a szar. azt nem tudom, miért, de én voltam a szar. illetve mi, mivel rajtam kívül még egy ember megkapta, hogy így meg úgy... hátőoké. csak tudjátok, ha a kacsa nem tud úszni, nem a vizet kellene hibáztatni.

emlékeztek, mikor írtam a yt-s társaságról, mekkora istencsászárok? nos, nem azok... egy embernél maradtam aktív, aki a barátom, akit mindig is annak tartottam, akivel bízunk egymásban. de ennyi. le lettem tiltva, le lettem törölve, le lettem baszva a semmiből, a semmiért, és nem értem, mi a lófaszt tettem. mármint, tényleg. és nem csak én, az a barátom is, akinél ott vagyok aktívan. kösszentyű, nekem ilyen emberekből nem kell egy darab sem. kösszentyű, hogy megkíméltetek...

a Sors ironiája, hogy egy ideje megjelent mindkettőnknél valaki a régi társaságból, akit nem tudtunk először hova tenni. mindenkire tippeltünk, mert miért is jönne a rendes acc-jával, csak arra nem, aki valójában ő. aztán végül rám írt, és beszélgetünk azóta is. valahogy úgy érzem, szelídebb és emberibb, mint a többiek voltak, egyszerűen csak ő is bekerült közéjük, és nem mondott semmit. ahogy én sem. így utólag okos vagyok én is, látom, mennyire mentek itt a segg- és egyéb testrészek nyalása. mármint tényleg... meg a semmiből a semmiért mindenki elhordása, mert épp olyat tesz, ami nekünk nem tetszik, és akkor ő most egyből egy szar köcsög. én meg általában kihúztam ezek alól magam, leléptem, nem mondtam semmit. mit mondjak? hogy "bocsi, de te vagy a szar köcsög paraszt, hogy ilyeneket magyarázol"? ... sok volt, belém fojtották a szót, ha valamit mondani akartam, ha meg nem tudtam mit mondani, feleslegesnek tartottam, hogy részt vegyek a beszélgetésben. csak bábunak kellettem nekik... és szerintem nem csak én...

vicces, mert a yt-os dolog még mindig működik. most egy kicsit hanyagolva van, mert szarul voltam, vagyok, és szombaton voltak nálunk a szüleim meg bátyámék az unokaöcsémmel. bah, hogy az a gyerek mit le bír művelni. jó értelemben... egy pillanatig nem maradt nyugton. meg folyamatosan nyomta Nyúl nevét, amit régen nagyon nem akart mondani. 10x egymás után elismételgette, amíg nem figyelt rá. puszit ad, beszél, ölelget, rohan, mesél, imádja a bölcsit, egyedül eszik, pohárból eszik... meg megkérdeztük tőle, itt marad e nálunk, rávágta, hogy igen, nem megy haza. hát zabálni való. pénteken meg, mesélte anyci, sírt, nem akart bölcsibe menni, merthogy ő jön pestre a kittihez... tegnap meg felhívtak messengeren, pont rohadt szarul voltam, Nyúl meg zuhanyzott, de nyomta akkor is a nevét. meg mondta, hogy gyógyuljak meg! ilyenkor úgy tud hiányozni...

kitaláltam, hogy csinálok Yarni-s kulcstartót. aztán említettem Bandiéknak stream közben, hogy csinálhatok nekik is, ha gondolják, nem kerül semmibe, fonalat meg drótot szerzek okosba'... szombaton hozták anyciék a csomagot, de a drótomról kiderült, hogy tényleg szar, fonalból meg nem találtak sehol pirosat meg fehéret, úgyhogy perpillanat mustársárga, bordó meg fekete van. de szombaton hazafele beugrottak pár helyre, vettek is nekem fonalat, drótot meg majd valahonnan lopok...... vagy apámtól, vagy apóstól. hehehe. azóta meg gyarapodott a lista, vagy 6-7 Yarni-t kell csinálnom, de nem baj, legalább ezzel is örömet okozok kedves embereknek.

szóóval ja, itt vagyok megint. sok mindent akarok változtatni, meg majd hozok nektek letölthető szarokat, mert miért ne. tökre van értelme mindennek, ami itt folyik. ja, nem, lol...

ójaj mi lesz itt?

2017.03.21. 18:27, róka
a 'mindjárt visszatérek' szöveg margójára...

 lassan, de biztosan a GeekPandát is felépítjük romjaiból (Juci drága segedelmével), valamint az étolajat is feltámasztom hamvaiból... lassa, de biztosan rókácska kicsiny birodalma ismét tele lesz minden földi jóval. meg negatív történésekkel is, mert úúú, de mennyi mindent kell mesélnem, te jó ég!

hamarost érkezem!

Címkék: oldal
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |