Cicadorombolás

róka, rókácska, rókamóka, rókakoma;
avagy a sötét nagyúrnő hatmérföldes óriása...

'94-es születésű. magyar állampolgár. Budapest. furcsán kék szemek. mindig más színű haj. egy párhuzamos univerzumban leszbikus, ám heteroszexuálisnak vallja magát. Nyúl Úr párja. macskásnő. ritka cigarettázások. még ritkább italozások. kávéfogyasztás alkalomadtán. minden kell, ami cuki. gamer. film- és sorozatmániás. zenebuzi. szeret fotózni, írni, olvasni, festeni és rajzolni. lusta. illatorientált. szemüveges. titokban zseni. vers-imádó. plüssök. smink.

Star Wars. Star Trek. World of Warcraft. Overwatch. Diablo 3. Magashegyi Underground. Szabó Balázs Bandája. Vad Fruttik. Linkin Park. Sims 4. tumblr. Millenium trilógia. Stephen King. Ady Endre. pandák. Halsey. Melanie Martinez. Five Finger Death Punch. Skillet. rókák. Sia. Road. Three Days Grace. cicák. Akkezdet Phiai. Saiid. etc...

instagram / e-mail

 
Lélekrenoválás

This is a hymn for the hymnless, kids with no religion
Yeah, we keep on sinning, yeah, we keep on singing
Flying down the highway, backseat of the Hyundai
Pull it to the front, let it run, we don't valet
Sorry if you're starstruck, blame it on the stardust
I know that I'm perfect, even though I'm fucked up
Hymn for the hymnless, don't need no forgiveness
'Cause if there's a heaven, don't care if we get in
This is a hymn, hymn, hymn for how we live, live, live

 
listaaa

Szentendre

Zing anyciékkal

Danival meki

LimeCrime Venus 3 paletta

Cicás felső a Cropp-ból

kipróbálni egy pizzériát párommal

sminkecset készlet

Rick & Morty-s egyenpóló (pólónyomdás helyről)

Rick & Morty-s póló a Cropp-ból páromnak

asszimetrikus pulcsi a Cropp-ból

Deadpool-os LootCrate-ről UNBOKSZING csidejó

Killstar fürdőruha (megrendelve *-*)

tripod a telefonhoz (megrendelve)

új farmer(ok)

 
postaláda

 
#notsponsored

Ha szeretnél egy icipicit támogatni, valamint 5%-ot spórolni a Killstar-on, kattints a fenti képre! Ha ezen a linken keresztül rendelsz, megspórolsz az első vásárlásodból 5%-ot, engem pedig támogatsz egy kis VIP ponttal, ami igazából nem sokra jó, de felhasználhatom icipici kedvezményekre az oldalon. ^^ (link a képen)

Ha pedig geek vagy, érdekel a LootCrate meg ilyenek, akkor, ha a fenti linkre kattintasz, szintén támogatsz egy pindurit. (link a képen)

 
kreditek

Izé, kreditek meg infók, mert ezeket mindig mindenki szereti... Meg hát na. Ja.

Szerkesztő róka
Weboldal étoile-filante
Nyitás 2016. 07. 08.
Design zed alapja / róka személyreszabta
Elérhetőség kittiaroka@gmail.com
Köszönet x x
A képek forrása a tumblr, facebook, unsplash, valamint a stocksnap (attól függően, hogy milyen jellegű képekről van szó. Az itt található szövegek, írások és óriások mind a blog tulajdonosának szellemi termékei, szóval, ha lenyúlod, el fog ásni. De amúgy egy cukorfalat a róka, ha valami gondodbajod van, vagy kérdésed, írjál neki emiltet!
 
pötty

wanna ba bjúti guru

2017.06.15. 17:00, róka
oh, pls, no more...

mivel amúgy sem tudtam már mit kezdeni magammal, meg legalább a figyelmemet is elterelem az időjárás és betegség okozta fájdalmaimról, csináltam képeket a mostanság beszerzett dolgokról. oké, nem teljesen, mert van, ami már jó ideje csücsül a fiókban vagy az asztalon, illetve a cipőkről nincs képem meg a tusfürdőről, de azokat majd linkelem vagy valami. igazából nem akarok senkit untatni a szarjaimmal, és nem fogok (wannabe) bjúti gurukat megszégyenítő hozzá nem értéssel írni ezen csudi dolgokról, azért pár sort olvashattok mindenről, és a bővebbenre kattintás után láthattok is mindent...

wake me up

2017.06.15. 10:22, róka
when i'm FAMOUS

gondoltam feldobom az új designt, ami amúgy azóta csücsül a mappában, amióta az oldalfejléces kis dolgot megcsináltam. igazából csak átírtam pár dolgot a css-ben, aztán cső. egyébiránt még mindig ne várjatok túlzottan, mert bár időm perpillanat lenne, de lebetegedtem. hétfőn dél körül kihánytam magamból mindent úgy, hogy mázlim volt, mert a fürdőig nem bírtam volna elmenni, a lavór meg bent volt - mondjuk addig is lerókáztam a kezem, de mindegy... utána örültem, hogy el bírtam menni a fürdőig meg vissza. órákkal később is Nyuszinak kellett segítenie felállni, mert nem bírtam. most már kezdek kicsit erőre kapni, de még mindig nem az igazi. étvágyam hol van, hol nincs, meg random rosszul leszek. hétfőn megyek laborra, aztán vagy kiderül valami, vagy "nincs semmi bajom"... mondjuk egy dolog gyanús, de attól nem hányhatnék, attól csak rosszul lennék, és nem úgy, mintha 38-39-40 fokos lázam lenne.  úgyhogy tényleg halván lela fengom sincs, mi történik velem most.

amúgy akartam volna jönni, mert egy nagy halom dologról írnék, például pár filmet, ami számomra új volt, megnéztünk Nyuszival a betegségem örömére, előtte meg voltunk vásárolni, csak meh. igazából csak képeket kellene csinálni mindenről, normálisat, aztán jöhetne az üres blabla, amire csak senki szokott kíváncsi lenni. de majd meglátjuk. meg mondjuk egy nagy halom dolgot nem mondtam és most sem teszem, több okból is, de ezek elhanyagolhatók. mármint tényleg. történtek szar dolgok most, meg kivagyok a betegség miatt is, mert nem értem a szervezetemet, de ezt leszámítva igazából tök jól vagyok. szerencsére akinek számít a szava, megérti a dolgokat, én meg nem rágom magam feleslegesen, meg amúgy is elég rágós vagyok, értitek, aztán nem is esne jól most... heh, némmá viccelődik. ezhülye.

ah, szóval a lényeg, hogy hiányzik a blog meg hiányoztok ti is, akik csendben kuksoltok és olvasgattok, és fogok majd jönni meg írni, csak... csak most még nem tudom, mit és hogyan írjak le. de élek! és itt vagyok!

blah blah blah

2017.05.13. 10:24, róka
helyzetős jelentős

héten délelőtt melóztam, most a hétvége pihengetős, hétfőn meg mehetek délutára, amit nem akarooooook. de ez van. btw az első napok voltak kifejezetten fárasztőak, meg azért egyhuzamban koránkelni, kevés alvással beesni pénztárazni nem a legjobb, de tegnap már annyira nem voltam fáradt. a munkatársaim nagyon jó arcok, bár a délutánosokkal még annyit nem beszéltem, tegnap picit beszélgettem az egyikükkel. a boltvezető kedves, nem baszott le eddig még semmiért, a kisfőnökök is aranyosak, segítőkészek. egyik nap a pékünkkel ketten kasszáztunk, hát szegény ki volt, de mondtam neki, hogy jók voltunk, ennél meg már csak feljebb van, rosszabbak nem lehetünk. első nap volt mínuszom, de nem sok, meg minimalizáltuk az egyik kisfőnökkel, tök kedves volt, másnap meg nullára hoztam ki a végét + ugye ott volt a jatt, amit nem számoltam bele, abból meg visszakaptam azt, ami előző nap mínuszom maradt - úgyhogy eddig nem vonnak le semmit. hehe. tegnap meg tegnap előtt meg pluszom volt, de tegnap el is számoltam valamit, úúúgyhogy ja. már sok volt főkasszázni. btw van egy idősebb pasi munkatársam, hát, vele már kedden megalapoztam a kapcsolatunkat....... xD Adri (akivel szerdán kasszáztam) szólt, mikor mentem hátra, a jóember meg épp pakolni készült kivinni árut, hogy vigyázzak, mert "képes és átmegy rajtam", én meg fel se fogtam, mi történik, annyit mondtam, hogy "tudom, párszor már majdnem sikerült neki", aztán röhögésben törtek ki, és leesett, mit mondtam. azóta meg akárhányszor mentem hátra, szaladtam, hogy gyors legyek, és mindig útban volt pont, én meg "vigyázz, jövök" kijelentéssel mentem már oda, és állandó jelleggel beszól, hogy én magyarázok, hát aztán én leszek az első, aki őt, stb... hatalmas arc. tegnap meg kajáltam, mikor elkezdte nyomni a hülyeségét, hogy egyek hozzá citromot, jól összehúzza a számat, aztán mindenki örül, hogy kevesebbet kell rám főzni. :D már rászóltam, hogy "menj inkább dolgozni". sokkal jobb hangulatban telnek így a napok, mint eddig bármelyik munkahelyemen. meg a vásárlók 99%-a is elég megértő, segítenek, és még azt is tudják, milyen pékárut vettek le a polcról. ami kifejezetten üdítő, így könnyebb megtalálnom a kódokat. és egyre több kódot tudok, muhaha!

annnnnnyira jó volt végre aludni. mármint sokat. akarok venni valami vastagabb füzetet majd, bullet journal-t akarok csinálni, meg majd jövök és mutogatok nektek új szerzeményeket, meg mindenfélét akarok majd, de meh, fárasztó még a meló. de eyelőre élvezem a közeg miatt.

hard times

2017.05.06. 16:07, róka
Hayley kibaszott velem most...

szóóóval így jó pár nappal később amúgy meghallgattam az új Paramore számokat, és azt kell mondjam, még mindig imádom, amit ezek az őrültek csinálnak. mellesleg tudtátok, hogy annyiszor volt már Hayley inspirálta frizurám, hogy bíztam abban, megint lesz valami, amit majd akarok, és szétbaszhatom ezáltal a hajam?! hátőőő... HAYLEY PLS! ezzel most megelőztem kicsit, mert hát ugye nekem tavaly volt konkrétan ugyanilyen a hajam. na, nembaj, legalább a sörényem megússza ezúttal egy kis ideig. amíg nem találok ki valami mást. heh. ja, amúgy hétfőn kezdek melózni, egyelőre még lelkes vagyok. tegnap meg ma is streamelgetünk Nyuszóval, én Stardew Valley-zek, ő meg Witcherezik meg ma még lesz egy kis meglepi is vele. a tegnapi Stardew-on eddig 321 megtekintés van, a main stream lezárása után volt 150+, most 161nél jár, és nem hiszem el, hogy ez így valós. mármint tök örülök neki, nagyon jó érzés, hogy tényleg még vissza is nézik egy csomóan. és most nagyon büszke vagyok erre!

hetvenhárom

2017.05.05. 09:29, róka
kérdések meg válaszok

eredetileg tök mást akartam, mert vettem pár dolgot tegnap, és szerettem volna erről írni, de várok még vele, amíg tényleg lesz is értelme. ugyanis egy hajápoló olajat, ajakápolót és körömlakkot hoztam haza a Rossmannból, és az olajjal mindenképp várni akarok, míg tapasztalok is valami változást. az ajakápolót tudom, hogy egy csoda, mert az első volt hosszú idő után, ami helyrerakta a szanaszét száradt számat. a körömlakk meg valami gyönyör, de még akarok majd venni a kollekcióból, főleg a nevek miatt (StarTek pls). majd megmutogatom őket. a melót tekintve pedig jövő héten kezdek, és remélhetőleg nem készülök ki annyira, hogy ne tudjak blogolni.

btw a kérdéssor... én Isabelle-től nyúltam, de, hogy a kreditlista teljes legyen, ninaa és Amy is linkelve. az összes kérdést a válaszommal együtt a bővebbenre kattintva találjátok. aztán valamikor érkezem majd még, mert nem tudom, lenne kedvem írni, csak nem tudom, miről kellene. hehe. tipikus...

Címkék: személyes tag QNA