EZABLOG

Hogy legyen, hogy jó legyen?

2018.06.08. 10:06, róka
róka szocializálódott és vásárolt

A héten rászántam magam, hogy végre találkozzak Danival. Aki már vagy fél éve (bár lehet, hogy több?!) rágja a fülem, hogy találkozzunk, igyunk egy kávét, vagy valami. Én meg igazából mindig kihátráltam, mert sehogy se volt jó semmi. No, de most én kérdeztem, mikor ér rá, én mondtam időt és helyet, úgyhogy véééégreee találkoztunk. Ami fura volt, hogy nem volt fura. Danit egyébként tumblr-ről ismerem, dumálgattunk, aztán egész jól elvoltunk. Mekiztünk egyet, mert én speciel nem sokat ettem előtte, mondom bedobok valamit, de a drága közölte, hogy meghív. Há', mondom pedig még fizut is kaptam, de mindegy... Elindultunk volna sétálni, de éppen két felhőszakadás között voltunk, és eláztunk, szóval bementünk először az Europeum-ba, aztán mondom menjünk át a Corvinba, legalább megmutatom neki a Cropp-ot. Kezdem tényleg úgy érezni, hogy lassan fizetniük kellene nekem, amiért folyamatosan újabb vásárlókat viszek nekik. :D Meg hát röhögtünk egy csomót fura embereken, magunkon meg egymáson. Tök jól éreztem magam, és örülök, hogy kibírta, amíg összekapartam magam.

Közben Nyúllal megbeszéltük, hogy találkozunk a Rákóczin, és elmegyünk a szia+-ba, mert zokniiiit akartam venni, sokatsokatsokat. Vettem is hármat meg két kitűzőt. Gyökkető vagyok. De lehet kártyával fizetni, és így azért egyszerűbb elvernem a fizetésemet. lel
Meg kaptunk piát, valami vodkás-gyümölcsös cucc volt, a végét leszámítva egész finom volt. A vége meg csak a vodka miatt volt nyih. Visszamentünk még a Corvinba is, mert délelőtt még a gépemet is megvertem, amiért egy fos, és vettünk usb hosszabbítót, hogy fel tudjam dugni rá a telefont - mindkét előlapi usb portom meghalt teljesen. YEY Beugrottunk a Cropp-ba, vettem két pólót, Nyúl egy pólót meg nacit, KFC-ztünk is, aztán még Sinsay-be beugrottunk, vettem két bralet-et meg egy "hálóinget". Aztááán még a Flying Tiger-ben egy EGZAKTÓ NÁJFOT, szóval egy hobby kést, mert biztos jól jön majd valamihez.

Képeket mindenről a bővebbenre kattyintva!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.